Jaarverslag 2020

2020 het jaar waarin eerst van alles kon en mocht, veranderde in een pandemie tijd waarin we moesten leren om te gaan met nieuwe regels en beperkingen.

Ook als vereniging ontkwamen we hier helaas niet aan.

Na de jaarvergadering keken velen uit naar een nieuw visseizoen, wat al snel afgelast moest worden. Gelukkig kon er na de eerste versoepelingen toch nog een wedstrijden reeks in elkaar geknutseld worden, waardoor velen toch konden deelnemen aan de verenigingscompetitie.

Ondertussen moest er gewerkt worden aan de verlenging van het huurcontract van de Markeplas, dit terwijl er een plan op tafel lag, om op de plas energie op te wekken door middel van zonne- panelen.

Na veel overleg, hebben de besturen van Zelhem en Hengelo er mee ingestemd dat er een proefopstelling geplaatst gaat worden door onderzoekers van de Universiteit Wageningen.

Uitkomsten van dit onderzoek kunnen vergaande gevolgen hebben voor elders te plaatsen drijvende zonneparken. De looptijd van deze proef bedraagt 3 jaar. Door deze overeenkomst was verlenging voor de visverenigingen mogelijk en blijft de plas voor ons behouden als viswater.

Het is vanaf oktober 2020 mogelijk geworden om online lid te worden van de HHV, een service waarvan al velen gebruik gemaakt hebben, met een stijgend ledenaantal. als gevolg.

Door de pandemie mochten we minder organiseren, waardoor financieel 2020 een jaar is geworden met een positief saldo.

Voor 2021 zullen we moeten afwachten hoe de situatie rondom de pandemie zich ontwikkeld en we zullen hierop onze activiteiten moeten aanpassen. We dienen hierin de regels van het RIVM te volgen.

Met Sportvisserij Nederland gaan we overleggen om onze leden administratie bij hun onder te brengen.

Als bestuur wensen wij u allen veel gezondheid en veel visplezier toe!!

Laatste Nieuws
Kalender
  • di
    30
    apr
    2024

    55+ wedstrijd

    09.00-12.00uOude IJssel (Stokhorst)
  • zo
    05
    mei
    2024

    Competitie ZHV/HHV

    07.30-10.30uOude IJssel (Stokhorst 1 t/m 22)
  • di
    14
    mei
    2024

    55+ wedstrijd

    09.00-12.00uOude IJssel (Stokhorst)