Hengelose Hengelaars Vereniging vist ‘koppelwedstrijd’

Op zondagmorgen 30 augustus werd er in verband met het 70-jarig bestaan van de Hengelose Hengelaars Vereniging (H.H.V.) een ‘koppelwedstrijd’ gehouden aan de Berkel in Borculo.

Bij een koppelwedstrijd vist een wedstrijdvisser samen met een recreatie visser; ze vormen samen een ‘koppel’ en vissen tegen andere koppels. Deze morgen waren er twaalf koppels aanwezig en er werd gevist op gewicht.

Al vroeg verzamelden de vissers zich aan waterkant. Het was mooie morgen, gelukkig bleef het op een paar druppels na droog. Er werd door alle koppels redelijk gevangen. Al hadden de vissen wel wat groter mogen zijn.
Na afloop onder het genot van een drankje bij De Jongens in Hengelo, vond de prijsuitreiking plaats. Gestreden werd er om de Jan Kel beker. Mevrouw R. Kel, die zelf ook mee viste, heeft de bekers uitgereikt aan de winnaars. Omdat het een jubileum wedstrijd betrof reikte de heer G. Wentink, voorzitter ook nog een jubileumtrofee uit aan het winnende koppel. Dit waren de heren J. Hulshof en T. Arendsen.

https://www.contactmidden.nl/nieuws/algemeen/323595/hengelose-hengelaars-vereniging-vist-koppelwedstrijd-
Laatste Nieuws
Kalender
  • zo
    26
    mei
    2024

    Competitie ZHV/HHV

    07.30-10.30uTwente Kanaal (Vak C)
  • di
    28
    mei
    2024

    55+ wedstrijd

    09.00-12.00uOude IJssel (Stokhorst)
  • zo
    09
    jun
    2024

    Competitie ZHV/HHV

    07.30-10.30uGat van Radstake